Anno 1998

A Kalmár sztori...

Az 1998-ban útjára induló, négy fő pilléren – Úrihegyi Kalmár Csárda, Zöldfa Étterem, Kalmár Tanya, Kalmár Catering – álló, sikeresen működő Kalmár Gasztro mára egyet jelent a kiváló minőséggel, és megbízhatósággal. A tulajdonos, Kalmár Pál a piaci igényeknek maximálisan megfelelő vendéglátói egységeket hozott létre, ahol nemcsak gasztronómiai örömet nyújtanak a vendégek részére, hanem feledhetetlen, örök élményt is szereznek a számukra.

Történetünk

Kiváló ételeiről, barátságos légköréről híres a Kecskemét és Hetényegyháza között található igényesen berendezett Úrihegyi Kalmár Csárda, amely mára kialakult (törzs) vendégkörrel rendelkezik. Az étterem üzemeltetői eltalálták az igényeket, és továbbra is a minőségre fektetik a fő hangsúlyt, így az étlap kínálatában a hagyományos magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha remekeit egyaránt prezentálják.

Víziónk

Az ételek elkészítésénél a házias, hagyományos ízekre törekszenek, és „titkos” recept – kompromisszum nélküli minőség és mennyiség, barátságos árképzés, magyaros vendégszeretettel fűszerezve – szerint tálalják a finomságokat. Minden helyszín kiválóan alkalmas családi ünnepek vagy céges találkozók, esküvők megrendezésére.
Mivel a jó vendéglátás alapja egy sikeres rendezvénynek, az egyedi igényeket is teljesítő, vendégközpontú hozzáállásáról híres Kalmár Catering precíz és minőségi kiszolgálást biztosít nagyszabású céges, vagy kisebb családi összejövetel lebonyolításához. Az ízletes és bőséges sültes tálak, hagyományos magyaros ételek mellett a speciális, idegen konyha ízvilágát is prezentálják a vendégeknek.
Hogyan kezdődött

A minőségre fektetik a fő hangsúlyt

Akik a város nyüzsgő forgatagából kiszakadva lenyűgöző élményekre vágynak, ideális helyszínül szolgál számukra a „csodálatos pillanatok otthona”, a Kalmár Tanya, ahol kellemes környezetben várhatják, hogy elkészüljenek a kemencében sült finom falatok, köztük a ház specialitását jelentő kenyérlángos.

A nyugalom szigete

A tulajdonosok rengeteget fáradoztak azon, hogy a vendégek a „nyugalom szigetén” érezzék magukat.

Komplexitás

A minőségi szolgáltatásokkal garantálják számukra az örök élményt, így a méltán híres Kalmár Tanyán lebonyolított számos lakodalom vagy más rendezvény során, a vendégek rengeteg felejthetetlen pillanatot szereztek.
Történetünk

Idővonal

12/12/2019

Rendezvény "pajta"

Et maio que nimet pror aut verorer spissero quae dolorunt.
Hendaeped ma volut audi ommolor eperum nis delecti aepudi rerio eatur? Mi, qui quat aut moluptatur, sitat alique et odit, secum quiat qui conem voloribus asincius as exercid qui cusdae vendi dolorepudit ut laniend eliquo beaquis incitem dolorae.

Tulipános vendégház

Et maio que nimet pror aut verorer spissero quae dolorunt.
Hendaeped ma volut audi ommolor eperum nis delecti aepudi rerio eatur? Mi, qui quat aut moluptatur, sitat alique et odit, secum quiat qui conem voloribus asincius as exercid qui cusdae vendi dolorepudit ut laniend eliquo beaquis incitem dolorae.
6/22/2020
12/12/2019

Kalmár Tanya

Et maio que nimet pror aut verorer spissero quae dolorunt.
Hendaeped ma volut audi ommolor eperum nis delecti aepudi rerio eatur? Mi, qui quat aut moluptatur, sitat alique et odit, secum quiat qui conem voloribus asincius as exercid qui cusdae vendi dolorepudit ut laniend eliquo beaquis incitem dolorae.

Úrihegyi Kalmár Csárda

Az Úrihegyi Kalmár Csárdát 2010-ben nyitottuk újra a hetényegyházi út mellett, Kecskemét határában. Kívül és belül is megújult éttermünkben a magyaros ételek és a nemzetközi konyha remekeiből választhatnak.

Nagy hangsúlyt fektetünk a bográcsos és grill ételekre, melyekből igen széles választék áll vendégeink rendelkezésére. Hétköznap a déli órákban kétféle napi menüt kínálunk.

Csárdánk ideális helyszíne lehet esküvőknek, baráti-, családi rendezvényeknek is.

Várjuk Önt is szeretettel!
01/31/2010
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram